duke luajtur Gara e topave me ngjyra

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
A mund të kalosh të gjithë garuesit ndërkohë që jeni duke u bombarduar nga topat me bojëra? Piloto shpejt dhe përfundo të gjitha sfidat në këtë lojë me gara të shpejtësisë me topa me bojëra.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në tastierë për të lëvizur me shkathtësinë maksimale

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 45986
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.