duke luajtur Lufta e përgjakshme e gangsterëve

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Këtu keni të bëni me një luftë gjakatare gangsterësh jashtë kontrolli nëpër rrugët e këtij qyteti. Luaj si Toni, një gangster i një bande i cili pëlqen shumë shumë pistoletat, grabitjen e bankave dhe të ngasë makinën shpejt. Fito lekë për misionet dhe bli pistoleta dhe pushkë të fuqishme për të qëlluar me to mbi policët, dhe gangsterë të tjerë. Ndiq linjën e plotë të historisë, ndërkohë që zgjidh enigmën dhe duke eliminuar armiqtë.

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të marrë shënjestër dhe për të qëlluar. Përdor para për të blerë armë në dyqanin e armëve. Përdor tastet 1,2,3,4,5 për të mbushur armët

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 24700
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.