duke luajtur Masakra gjigande 4

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Ec përpara në këtë lojë dhe shkatërro çdo gjë që gjen përpara në rrugën tënde. Mbush armët e tua dhe bëj një shkatërrim total.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave për të lëvizur dhe marrë shënjestër, tastin e shigjetës me drejtim lart për të përdorur rraketën e shpinës, tastin e hapësirës për të përdorur ose gjuajtur armët.

Statistika

Luajtur sot: 3
Luajtur gjithsej: 27127
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.