duke luajtur Njeriu i hekurt në kullën e zymte

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Qyteti i Nju Jorkut është sulmuar nga armët e Lokisit, të cilët duan të shkatërrojnë gradacelën dhe të gjithë qytetin. Për fat të mirë, Toni gjeniu ka ndërtuar njeriun e hekurt të markës 47. Tashmë Toni duhet të ndalojë ata me këtë njeri të hekurt. Detyra jote tani është të ndihmojë Tonin për të luftuar kundër armikut.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor mauzin për të lëvizur heroin tonë, duke u bazuar nga orjentimet e shenjes blu. Për të qëlluar armikun, përdor tastin e hapësirës

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 29546
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.