duke luajtur Aventura e deformuar e Kësulëkuqes

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Kjo është një histori alternative e Kësulëkuqes, në një platform innovative dhe magjike, e prezantuar në grafikë paksa të frikshëm. Kjo është një lojë e thjeshtë për t’u luajtur, me një klikim për të kërcyer, me 60 nivele me shumë pengesa dhe armiq të ndarë në 5 kapituj. Sendet që mund të mblidhen përgjatë rruges si lule, mollë, etj. duhet t’i mblidhni. Bëj kujdes që të mos ju flasësh të huajve përgjatë rrugës.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor mauzin duke klikuar që Kësulëkuqja të kapërcejë pengesat

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 14795
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.