duke luajtur Kujdesja për bebin

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Mami është në punë dhe Hazeli ka nevojë për ndihmën tuaj për t’u kujdesur për motrën ose vëllain e saj. Për të bërë të lumtur vëllain ose motrën e saj, ju duhet të merrni pjesë në një sërë detyrash. Mos e lër bebin të qajë, përndryshe do humbisni lojën dhe do të keni probleme me mamin e Hazelit. Përdor mauzin për të kapur dhe tërhequr objekte të ndryshme. Bëfsh qejf.

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të kapur dhe tërhequr objekte të ndryshme.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 25769
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.