duke luajtur Poko pippity pop

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Le të ndihmojmë Pokon të veshë zotin Mërfi. Zgjidh stinën që do dhe lidh të gjitha pikat dhe shiko se çfarë del nga kjo gjë. Çdo objekt i ri i krijuar do të ndihmojë Pokon të gjejë veshjen për Mërfin.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor mauzin për të lidhur pikat nga një numër në tjetrin.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 11915
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.