duke luajtur Gjej ndryshimet në dritën e hënës

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Detyra juaj në këtë lojë të mahnitshme të dallimit të ndryshimeve, me muzikë të bukur, me dizajn fantastic dhe histori shumë emocionuese, është të ndjekësh një ushtarë të vetmuar i cili zbulon një sekret në një pyll të mbuluar me dritën e hënës.

Udhëzimet :
Bëj më të mirën për të gjetur 5 ndryshimet në secilin nivel dhe kliko në to me mauz. Paç fat!

Statistika

Luajtur sot: 3
Luajtur gjithsej: 23059
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.