duke luajtur Ndeshkimi ne frontin perendimor te luftes se dyte boterore

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Bëhu një pilot luftarak i Luftes se dytë botërore dhe lufto shpër përgjatë të gjitha fazave të fronntit perëndimor. Fluturo për pesë forca pjesëmarrëse dhe ngjitu me anë të kontrolleve në 30 avionë të ndryshëm. Puno së bashku me ndihmësin tënd dhe lufto betejën e Britanisë, merr pjesë në invazionin e Normandisë dhe shko thellë në zemër të Rajhut. Ndëshkimi – është një lojë ajrore e luftimit me një aksion non-stop. Përdor të gjitha taktikat, dinakëritë dhe aftësitë e tua, për të kapërcyer valën hyrëse avionëve të armikut, me avionë të famshëm të tipeve: Supermarine Spitfire, Messerschmitt BF109, North-American Mustang, Douglas DC3 Dacota.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në tastierë për të manovruar avionin, dhe tastin e hapësirës për të hapur zjarr. Gjithashtu ndiq instruksionet përgjatë lojës

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 24657
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.