duke luajtur Barbi lule dielli me formuese

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Kjo lojë ka të bëjë me formimin e figurës së barbit mes luleve të diellit.Është një lojë që kërkon shkathtësi dhe vëmëndje, sepse duhet të formosh figurën me copëzat formuese sa më shpejt, dhe t’i vendosësh copëzat në vëndin e duhur.

Udhëzimet :
Në fillim ju shfaqet fotoja e barbit mes luleve të diellit ashtu siç do të dalë nëse i vendos copëzat e formueseve në vendin e duhur. Për të luajtur, kliko mbi “luaj”, dhe menjëherë fillo të vendosësh copëzat e formueseve tek figura. Nëse e vendos në vendin e duhur fiton edhe kohë. Jeni fitues nëse i vendosni të gjitha copëzat formuese brenda kohës së caktuar.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 25680
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.