duke luajtur Barbi me fustanet e mrekullueshëm

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Do ju paraqiten 4 barbi nga të cilat do zgjedhësh njërën që t’a zbukurosh dhe t’a veshësh me shijet e tua. Pasi të keni zgjedhur barbin, keni tre faza në disposición për t’a rregulluar atë: e para është truku që do I bëni, e dyta është fustani që do I zgjedhësh dhe e treta, këpucët dhe aksesorët.

Udhëzimet :
Për të luajtur fillimisht zgjidh barbin që do të zbukurosh dhe kliko mbi të “luaj”. Më pas sipas fazave tek e para do I bësh trukun duke klikuar mbi objektet kozmetike, tek faza e dytë zgjidh fustanin duke klikuar mbi të, nëse nuk ju pëlqen, klikoni mbi një fustan tjetër, dhe faza e tretë me këpucët dhe aksesorët, edhe aty duke klikuar. Dhe në fund klikoni mbi OK që barbi që ju keni zbukuruar të shfaqet në një yjësi si hyjneshë.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 124752
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.