duke luajtur Barbi me qenushin e saj

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Barbi është duke u përgatitur për të dalë shëtitje me qenushin e saj dhe po mendon se çfarë të veshë në morinë e veshjeve që ajo ka. Ndihmoje atë të gjejë veshjen e duhur për një pamje sa më të bukur për të dalë shëtitje. Argëtohu duke veshur atë me veshje të ndryshme të kombinuara bukur, bashkë me këpucët dhe aksesorët e saj. Mos harroni të vishni edhe qenushin e saj.

Udhëzimet :
Për të luajtur thjeshtë mund të klikosh mbi një veshje apo aksesor, dhe duke e tërhequr vendose në figurën e barbit. Vazhdoni kështu deri atëherë kur pamja e barbit t’ju pëlqejë. Nëse nuk ju pëlqen veshja apo kombinimi që sapo bëtë, thjeshtë mund të klikoni dhe tërhiqeni veshjen e barbit dhe rivendoseni ku ishte më parë.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 45419
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.