duke luajtur Formuese Hirushja

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Lojë me formuese që kërkon shkathtësi dhe vëmëndje, sepse duhet të formosh figurën me copëzat formuese sa më shpejt, dhe t’i vendosësh ato në vëndin e duhur, brenda një kohe të dhënë.

Udhëzimet :
Në fillim ju shfaqet fotoja e Hirushes siç do të dalë nëse i vendos copëzat e formueseve në vendin e duhur. Për të luajtur, kliko mbi “fillo”, dhe menjëherë fillo të vendosësh copëzat e formueseve nga e djathta tek figura në të majtë. Nëse i vendos copëzat formuese në vendin e duhur fiton edhe kohë. Në rast të kundërt, pra nëse e vendosni në vëndin e gabuar humbisni kohë më shumë se normalisht. Jeni fitues nëse i vendosni të gjitha copëzat formuese brenda kohës së caktuar.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 43148
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.