duke luajtur Veshja e barbit për mbrëmjen e festës

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Vishe barbin sa më bukur sepse do dalë për një festë. Përdor fustanet më të bukura dhe aksesorët më të bukur dhe bëje atë një yll.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor mauzin thjeshtë duke klikuar mbi një veshje apo aksesor, dhe duke e tërhequr vendose në figurën e barbit. Vazhdoni kështu deri atëherë kur pamja e barbit t’ju pëlqejë.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 122225
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.