duke luajtur Vishe barbin

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Argëtohu duke veshur dhe rregulluar barbin. Me anë të një garderobe të pasur me rroba të stiluara bukur, me stile nga më të ndryshmet mund të veshësh barbin sipas shijeve të tua. Përveç rrobave që do I veshësh, mund të zgjedhësh edhe paruken, këpucët dhe aksesorët sipas shijes suaj.

Udhëzimet :
Për të luajtur thjeshtë mund të klikosh mbi një veshje apo aksesor, dhe duke e tërhequr vendose në figurën e barbit. Vazhdoni kështu deri atëherë kur pamja e barbit t’ju pëlqejë.

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 28972
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.