duke luajtur Bratz modele për kopertinë reviste

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Ti je stilistja e bratzit dhe në të njëjtën kohë edhe krijuesja e kopertinës së revistas Bratz. Përdor stilet më të kohës dhe moderne dhe krijo vetë kopertinën e revistës Bratz.

Udhëzimet :
Zgjidh një bratz dhe më pas përdor për rregullimin e saj stilet më të fundit të modës. Sapo të zgjidhni bratzin, filloni ta rregulloni atë dhe t’i jepni një pamje moderne. Kliko në rrobat dhe aksesorët që dëshiron të përdorësh, tërhiqe dhe vendose mbi bratzin që ke zgjedhur. Pasi i keni dhënë pamjen moderne të preferuar nga ju, krijoni vetë kopertinën e revistës Bratz duke klikuar në “vazhdo” Për të bërë kopertinën kliko në një sfond dhe shkruaj ca tituj shkrimesh dhe nëntituj. Printoje kopertinën e revistës që krijove dhe/ose dërgoje me e-mail tek ndonjë mik juaji.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 9932
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.