duke luajtur Makijazhi i Bratz

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Në këtë lojë ti do të kesh mundësi të bësh makjazhin e një Bratzi, të cilën do e zgjedhësh vetë në fillim të lojës. Mund ta rregullosh atë sipas gustove të tua, me flokë të gjatë, të shkurtër, kaçurrela apo të drejta, me ngjyrat që ti pëlqen. Mund t’i ndryshosh ngjyrën e flokëve, syve, buzëve, etj.

Udhëzimet :
Zgjidh Bratzin që dëshiron të rregullosh, dhe vazhdo me makijazhin. Për të parë mundësitë e modeleve dhe të ngjyrave, pasi ke klikuar në paruke apo në një opsion tjetër, kliko në shigjetat majtas dhe djathtas për të parë modelet dhe të zgjedhësh atë që të pëlqen.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 33467
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.