duke luajtur Ngjyros dy kukulla Bratz

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Në këtë lojë mund të ngjyrosësh foton e dy kukullave Bratz. Argëtohu duke ngjyrosur sipas shijeve të tua, me ngjyrat që të pëlqejnë.

Udhëzimet :
Duke lëvizur mauzin siper bllokut të ngjyrave ju shfaqet furçë. Kliko mbi ngjyrën që do të përdorësh për të ngjyrosur një pjesë të trupit, apo rroba tek foto e njërës nga kukullat Bratz dhe pastaj kliko tek pjesa që do të ngjyrosësh. Po kështu vazhdo edhe me kukullën tjetër. Nëse nuk ju pëlqen pamja, mund të klikoni tek shigjeta në krah të priterit, dhe fillo nga e para. Nëse pasi e ke përfunduar ngjyrosjen ju pëlqen fotoja, mund ta printosh duke klikuar mbi ikonën e printerit.

Statistika

Luajtur sot: 2
Luajtur gjithsej: 35195
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.