duke luajtur Shpëto bebet Bratz në dyqanin e lodrave

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Në këtë lojë po ashtu sikur tek filmi “Bratz Babyz”, barkmadhi Duanenuk është i mirë. Shko nëpër dyqan bashkë me bebet Bratz dhe mposhte Duane në këtë lojë superzbavitëse.

Udhëzimet :
Përdor bllokun e shigjetave në tastierë për të lëvizur karakterin tuaj, dhe për të shkuar lart dhe poshtë ashensorëve dhe shkallëve të lëvizshme. Shtyp butonin e hapësirës për të kapërcyer lojrat e thyera. Mos ec praën gangsterit Duane, sepse mund të humbisni një mik ose një shishe. Mos e lini atë t’ju kapë juve. Shishet e bebit ju mbajnë juve në lojë. Ju mund të humbisni një nga ato nëse shkelni në një lodër të thyer ose pranë gangsterit Duane. Merrni sa më shumë të mundni nga këto shishe për të qëndruar në lojë. Kini parasysh lodrat e mira (ato të shënuara me blu). Ato do ju ndihmojnë juve dhe ju do të fitoni më shumë pikë. Gjithashtu, ato do ju mbrojnë ju nga Duane dhe lojrat e thyera (të kuqet). Fito pikë duke kapërcyer lodrat e thyera, duke përdorur lodrat e mira dhe duke kaluar nivelin. Gjej të gjithë miqtë tuaj dhe pupin gjithashtu – pastaj shko drejt daljes.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 22297
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.