duke luajtur Shtëpia e kukullës

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Shtëpia e kukullës është një vend ku vajzat e vogla mund të jenë krijuese dhe e rregullojnë atë ashtu siç ju pëlqen atyre. Dizenjoni dhe dekoroni bukur guzhinën, dhomën e njënjes, dhomën e fëmijëve dhe bibliotekën.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën thjeshtë klikoni në objektin që doni të vendosni në dhomë dhe tërhiqeni në pozicionin që dëshironi ta vendosni.

Statistika

Luajtur sot: 2
Luajtur gjithsej: 19788
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.