duke luajtur Penalltitë e kupës së botës

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Pasi keni klikuar butonin “luaj lojën” ju mund të zgjidhni skuadrën tuaj për të luajtur. Ju do të jeni edhe sulmues edhe portier në këtë lojë. Qëllimi i lojës është të shënosh gola me gjuajtjet e penalltive më shumë se kundërshtari juaj për të kaluar në stadin tjetër. Pasi të mundni skuadrat e tjera në lojë do të jeni kampion. Ju fitoni pikë kur shënoni, dhe humbisni pikë kur kundërshtari juaj ju shënon gol kur ju jeni portier.

Udhëzimet :
Klikoni një herë për të zgjedhur lartësinë e gjuajtjes, kliko një herë tjetër për të zgjedhur drejtimin dhe kliko për të tretën herë për të zgjedhur fuqinë dhe gjuaj. Kur je në pozicionin e portierit, thjeshtë kliko në zonën ku mendoni se do të gjuhet topi, për ta kapur atë. Koha do jetë pjesë thelbësore e lojës. Shiko për kryqin e bardhë, i cili tregon se ku po merr shënjestër për të gjuajtur lojtari kundërshtar.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 110030
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.