duke luajtur Gara dimërore

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Jemi sërish këtu me një lojë argëtuese me gara. Kjo lojë bëhet në një terren dimëror. A jeni ju shoferi më i mirë? Provojeni. Fitoje garën për të zhbllokuar pistën tjetër. Bëj kujdes, rrugët janë shumë rrëshqitëse dhe lojtarët e tjerë mund t’ju nxjerrin jashtë rrugës.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave për të drejtuar makinën

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 29863
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.