duke luajtur Gara ekstreme me rrëshqitje

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
A do të guxonit të pranonit këtë sfidë gare ekstreme? Këtu keni një numër në rritje të xhirove sfiduese dhe intriguese për të përfunduar, nëpër ato kthesa të fuqishme, në shumë vende të ngatërruara si një një labirint. Provo një adrenalinë të paparë. Trego që je një mbret i garave me makina sportive

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në tastierë sipas drejtimeve respective për të drejtuar supermakinën, dhe tastin e hapësirës për të frenuar.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 41284
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.