duke luajtur Gara rrëshqitëse e makinave që përplasen

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Është koha e rebelimit në burg, dhe ju keni mundur të dilni fshehurazi jashtë në komplesin kryesor. Vidhe ambulancën dhe bëj një xhiro argëtuese, bëj policinë të fitojnë rrogën e vet të paktën një herë. Mbijeto sa më gjatë të mundesh dhe fito sa më shumë pikë të mundesh.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave majtas – djathtas për të ngarë makinën rrëshqitëse, ndërkohë që tasti i shigjetës me drejtimin poshtë ju ngadalëson.

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 9217
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.