duke luajtur Garuesi i flaktë 2

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Garuesi i flakës 2 është një lojë e këndshme me gara. Mund të luash vetëm ose me shumë lojtarë (deri në 4 lojtarë). Ngit makina, tanke, kamiona, varka, aeroplanë dhe makina të formula unos. Zgjidh mënyrën me një lojë teke ose mënyrën e kampionatit. Mund kundërshtarët e tu duke i kaluar ata në garë ose duke qëlluar në ta me rraketa ose mina. Një lojë me gara, plot aksion.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave për të garuar, dhe tastin e tastierës për të qëlluar

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 20318
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.