duke luajtur Gjuetia e Alieneve ne qytet

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Gjuaj alienët të cilët po pilotojnë makinën e shpejtë dhe po përpiqen të arratisen. Përfundo të gjithë nivelet duke ndjekur ata. Bëj kujdes nga të gjithë makinat e tjera. Makina e alienëve dallohet nëpërmjet një shigjete. Fillo sfidën e garimit dhe kap të gjithë alienët para se ata të arratisen.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në tastierë për të manovruar makinën dhe tastin e hapësirës për të qëlluar

Statistika

Luajtur sot: 3
Luajtur gjithsej: 45006
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.