duke luajtur Karta 2 e çmëndur e Golfit

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Fillo këtë lojë të çmëndur të kartës së Golfit. Garo përgjatë fushës së golfit me pengesa te zakonshme dhe jo të zakonshme.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në tastierë për të manovruar motorrin e golfit.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 9865
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.