duke luajtur Kupa Alfa

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Kupa Alfa, është një lojë fantastike me gara 3D. objektivi yt është të kalosh të gjithë garuesit e tjerë dhe të përfundosh i pari garën. Ju duhet të kaloni të 5 nivelet për të fituar kupën.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në tastierë për të manovruar makinën.

Statistika

Luajtur sot: 7
Luajtur gjithsej: 46966
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.