duke luajtur Sfida e gares se Formula unos

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Hidhi një sy tek kjo lojë me sfidë garash të formula unos, ku testohet durimi dhe pilotimi është vital. Provo aftësitë e tua të pilotimit dhe përpiqu në këtë lojë intensive me 8 nivele. Zhblloko dhe bli të tre makinat F1 dhe furnizoji ato që të jenë më të shpejtat. Bëfsh qejf dhe qofsh lojtari më i mirë online. Paç fat!

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave sipas drejtimeve respektive për të manovruar makinat F1. Përdor tastin e hapësirës për të frenuar makinat kur jeni në shpejtësinë tej maksimales. Ju duhet të arrini i pari për të zhblokuar hartat e reja. Vëndi i parë do ju bëjë të fitoni shumën më të madhe të parave.

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 37820
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.