duke luajtur Shpëtimi ekstrem 3D

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Garo me një ambulancë në këtë lojë ekstreme 3D. Konkuro nëpër pista të ndryshme kundër garuesve të tjerë. Një lojë kjo sfiduese më një ambulancë që ka një supër fuqi.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në tastierë për të manovruar makinën sipas drejtimeve respektive, tastin X për t’i dhënë fuqi, tastin Z për të rrëshqitur, dhe esc për të bërë pauz.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 21951
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.