duke luajtur Bosi i tortave

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Bosi i tortave është një lojë me dekorime tortash. Zgjidh përbërës të ndryshëm dhe bëni tortën tuaj. Na trego neve që ti je bosi dhe që mund të krijoni tortën më të shijshme. Një lojë me një numër të madh opsionesh, në të cilat mund të zgjidhni. Kjo është një lojë për vajza ndër më të fundit me dekorime tortash.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdorni mauzin

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 97410
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.