duke luajtur Dora gatuan në guzhinën e saj

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Çfarë po gatuan Dora këtë herë? Zgjidhni një gjellë që ju doni të gatuani dhe përpiquni të zgjidhni në guzhinë përbërësit e saktë për të vazhduar gatimin.

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të vepruar

Statistika

Luajtur sot: 4
Luajtur gjithsej: 48144
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.