duke luajtur Fabrika e akulloreve

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Nëse ju pëlqen të bëni akullore, kjo është loja e duhur. Krijo lloje të ndryshme akulloresh dhe nxito të mbarosh nivelin brenda afatit të caktuar.

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të vepruar, dhe lexo me kujdes instruksionet për të mësuar se si bëhen akulloret.

Statistika

Luajtur sot: 3
Luajtur gjithsej: 45745
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.