duke luajtur Guzhina ime e vogël e gatimit

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Të bësh biskota për fëmijën tuaj është gjithmonë një moment special. Po Sikur t’a bëni atë sa më me ngjyra? Që nga ena e gatimit deri tek biskota. Pse duhet të jenë biskotat thjeshtë të rrumbullakëta? Zgjidhni formën që fëmija juaj pëlqen. Sigurohu që jeni duke i pjekur në temperaturën perkfekte. Dekoroji biskotat dhe bëji më interesante për fëmijën tuaj. Është koha e biskotave.

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të vepruar

Statistika

Luajtur sot: 2
Luajtur gjithsej: 46581
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.