duke luajtur Pica me feta

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Kap një fetë pice dhe bëje atë që nga baza e brumit deri tek djathi. Spërkate atë me çfardolloj përbërësi të duash, hidhi djathë sat ë duash, ose edhe mund të krijosh një picë me mish për përsonat që pëlqejnë mishin. Me gjithë ato opsione që i keni ne dispozicion, ju mund të përgatisni fetën tënde të picës egzaktësisht siç ju pëlqen juve. Thjeshtë kujdesu që të dalë e shijshme.

Udhëzimet :
Klikoni mbi opsionet e përbërësve, djathit, dhe bazës së brumit për këtë fetë të shijshme pice.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 56006
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.