duke luajtur Torta e ditëlindjes

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Dekoroni këtë tortë ditëlindjeje për një mik të veçantë!

Udhëzimet :
Klikoni me mauz mbi tortë për të ndryshuar ngjyrën, për të shtuar qirinjtë dhe dekorimet e tjera. Pasi keni përfunduar, shtoni një mesazh poshtë dhe klikoni tek “next” për të printuar krijimin tuaj.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 37635
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.