duke luajtur Torta e xhelatinës me qumësht “Fiesta”

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Është koha të gatuash tortën e xhelatinës me qumësht. Kjo lojë do ju mësojë juve se sit ë gatuani këtë tortë super të shijshme të xhelatinës me qumësht, kështu që ju mund t’a shijoni atë me miqtë dhe të afërmit tuaj në festën që organizohet sonte në mbrëmje. Ki parasysh të ndjekësh instuksionet e lojës egzaktësisht në mënyrë që të mos bëni ndonjë gabim, sepse ne duam që ëmbëlsirën që do të bëni të ketë shije perfekte.

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të vepruar

Statistika

Luajtur sot: 2
Luajtur gjithsej: 48161
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.