duke luajtur Aventura e pinguinit

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Aventura e pinguinit është një lojë me platform, shumë e lezetshme, ku qëllimi juaj është të ndihmoni mamin pinguine të gjejë të gjithë bebat e saj. Përdor aftësitë e tua për të mbledhur peshkun përgjatë rrugës për të fituar pikë. Shmang pengesat dhe armiqtë dhe përpiqu të mbijetosh.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në tastier. Për të lëvizur përdor tastin e shigjetës lart. Për të kërcyer lart, shtyp dy herë radhazi tastin me drejtim lart. Shtyp tastin e hapësirës për të gjuajtur.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 11385
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.