duke luajtur Dentisti i kafshëve

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Këto kafshë marrin vazhdimisht karamele dhe ëmbëlsira nga vizitorët e kopështit zoologjik, dhe tani dhëmbët e tyre janë prishur aq shumë sa nuk mund të hanë as një supë. Ju duhet të kujdeseni për ta sepse je një dentist i kafshëve. Pastor dhëmbët e tyre, ose edhe mund të mbjellësh dhëmbë të rinj nëse është e nevojshme.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor mauzin sipas opsioneve që ju jepen.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 17388
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.