duke luajtur Gjuetia e krokodilit per rosaket

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Baba krokodili dhe këlyshi i tij janë të uritur. Ata kanë nëvojë të gjuajnë diçka për të ushqyer stomakun e tyre bosh. Aty rrotull në platformë janë ca rosakë të vegjël. Ndihmo të dy krokodilat të zgjidhin enigmën në mënyrë që të marrin rosakun.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet W A S D për të lëvizur krokodilin e madh, tastet e shigjetave për të lëvizur krokodilin e vogël dhe tastin e hapësirës për të kërcyer.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 33472
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.