duke luajtur Kafshët e zemëruara

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Alienët e mërzitshëm kanë pushtuar terrenin e kafshëve. Përdor katapultin tënd për të lëshuar kafshët në mënyrë që të zmbrapsojnë alienët, në këtë lojë zbavitëse.

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të tërhequr katapultin dhe lëshuar kafshët

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 7361
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.