duke luajtur Kopështi i kuajve të vegjël Poni

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Në këtë lojë stimuluese, ju keni për të menaxhuar kopështin e kuajve të vegjël Poni. Mundohu t’i mbash poni-t me kujdes dhe të lumtur, duke i plotësuar nevojat e tyre sa më shpejt që të mundeni.

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të klikuar në objektet për të ushqyer dhe kujdesur për kuajtë Poni. Mbaji ata të lumtur duke i plotësuar nevojat e tyre sa më shpejt që të mundeni.

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 17046
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.