duke luajtur Salloni i parukerisë së maceve

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Kjo është një lojë e këndshme për vajza me një salon parukerie, ku detyra juaj është t’u shërbesh maceve të bukura dhe t’ju bësh atyre modelet dhe ngjyrat e flokëve sipas kërkesave të tyre. Tërhiq macet në hapësirët boshe dhe kujtohu për kërkesat e modeleve që ato të kanë bërë. Zgjidh modelin dhe ngjyrën e saktë të flokëve dhe mos harro të zgjedhësh aksesorë të përshtatshëm për to.

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të luajtur lojën

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 14657
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.