duke luajtur Spanthera

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Zhapikët armiq, janë duke pushtuar mbretërinë tënde. Mposhti ata dhe mbro Spanteren duke luftuar si hero.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor mauzin duke marrë shënjestër dhe kliko për të gjuajtur mbi zhapikët.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 10594
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.