duke luajtur Gara e trajlerave 2

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
A jeni të mërzitur dhe dëshironi të luani diçka dëfryese? Gara e trajlerave 2 është një lojë garash shumë argëtuese. Ju mund të sfidoni miqtë tuaj në një garë kokë më kokë, për të parë se cili nga ju është shoferi më i shpejtë dhe më i mirë. Ju mund të testoni gjithashtu aftësitë tuaja si lojtar kompjuteri. Duhet të keni durim dhe të prisni momentin më të përshtatshëm për të kaluar kundërshtarin tuaj. Paç fat!

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën: Këtë lojë mund t’a luani tek apo dyshe. Gjithsesi edhe kur luani tek (pra vetëm ju) do të keni një kundërshtar kompjuterik. Përdor tastet e shigjetave në tastier për të luajtur lojën: shigjetat majtas-djathtas për t’u kthyer majtas-djathtas, shigjeta me drejtimin lart për të ecur dhe shtuar shpejtësinë, shigjeta me drejtimin poshte, për të frenuar. Nëse jeni dy lojtarë, lojtari i dytë në vend të shigjetave të përdorë tastet: A, S, D, W.

Statistika

Luajtur sot: 4
Luajtur gjithsej: 16623
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.