duke luajtur Kamioni zjarrfikës i ngarkuar

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Kamioni i ngarkuar është një lojë me kamion për shpërndarje ngarkesash. Ju duhet të përfundoni 10 nivele eksituese. Ngite këtë kamion zjarrëfikësish me ngarkesë dhe shpërndaje ngarkesën sa më shpejt të mundeni.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave për të drejtuar kamionin e ngarkuar.

Statistika

Luajtur sot: 2
Luajtur gjithsej: 25538
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.