duke luajtur Transportimi i peshave te renda

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
A jeni gati për një sfidë të fortë? Si thoni për një lojë me trajler të ngarkuar dopjo? Nëse mendoni se jeni në gjëndje për këtë sfidë, atëherë provojeni në këtë lojë me 12 nivele të fuqishme. Misioni yt është të manovroni këtë kamion të rëndë me dy trajlera plot me ngarkesë e cila duhet dërguar tek vëndi ku po ndërtohet.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në tastierë sipas drejtimeve respektive për të manovruar trailerin. Përpiquni të rregulloni shpejtësinë nëpër pengesat e thepisura përgjatë rrugës, dhe përpiquni të mbani sa më shumë objekte në trajler deri në destinacion.

Statistika

Luajtur sot: 9
Luajtur gjithsej: 42612
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.