duke luajtur Urithi transporton materialet me kamion

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Kjo lojë është një lojë mekamion, në të cilën ju mbani një ngarkesë nga një pikë në një tjetër. Por kjo nuk është e gjitha: do të gjeni gjithashtu të mira materiale të rastësishme të cilat duhet t’i kapni dhe t’i hidhni në karrocerinë e kamionit, kështu edhe pako të fshehura që mund të gjeni.

Udhëzimet :
Përdor bllokun e shigjetave në tastierë për të lëvizur kamionin tuaj. Shtyp tastin e hapësirës për të ndryshuar kamion, shtyp tastin Z për të rritur shpejtësinë, shtyp tastin Shift për të hedhur në karroceri materialet që gjeni.

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 22039
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.