duke luajtur Gangsterët vrasës

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Ju jeni bezdisur nga banda e lagjes, dhe tani doni t’ja mbathni? Vrapo sa më shpejt të mundesh dhe vrit të gjithë armiqtë që ju ndjekin me motorra, makina, 4x4, me helikopterë dhe me armatime. Qëllo mbi ta me pajimet që ked he mblidh të gjithë bonuset në mënyrë që të fitosh sa më shumë pikë.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave për të lëvizur dhe kliko me mauz për të qëlluar.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 22645
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.