duke luajtur BMW X3

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Jepi makinës deri në majë të maleve sa më shpejt që të mundeni, duke patur kujdes nga pengesat. Përpiqu të drejtosh me kujdes sidomos në kthesa dhe shmang rrëzimin e makinës. Përpiqu të marrësh ikonat bonus përgjatë rrugës dhe kontrollo zonën për rrugë më të shkurtra. Bëfsh qejf!

Udhëzimet :
Për të ngarë makinën përdor bllokun e shigjetave në tastierë.

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 54499
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.